VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Dr. Gheorghe Marinescu Nr. 1, Ap. 8
T: +40 356 807 555, M: + 40 728 160 655
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Arlex Italia
Băi, Obiecte sanitare

Din anul fondării companiei 1993, Arlex Italia a tratat spațiul de baie cu demnitate și pasiune, dezvoltând fiecare produs cu grijă specială și atenția la detalii pentru care este cunoscută. Cercetarea continuă a materialelor noi și focusul spre design au inspirat compania și au modelat creșterea acesteia în brandul respectat din ziua de astăzi.

Website
 

Printr-o viziune de companie puternică fondată pe creativitate și căutare continuă de tehnologii noi și finisaje, Arlex Italia și-a construit o imagine adesea imitată, dar niciodată replicată, de inovator în domeniul designului modern de baie.

Arlex Italia ca și companie tratează spațiul băii în mod diferit, ca și o zonă demnă de o atmosferă luxuriantă și stilată prin design. Fiecare proiect realizat este rezultatul direct al cercetării extensive și dorinței de a oferi doar tehnologie de ultimă generație, în funcție de necesitățile utilizatorului final.

Cunoscută pentru abilitatea de a se reinventa în funcție de cerințele pieței și ultimele tehnologii, Arlex Italia a lansat colecții concentrate pe armonia între funcționalitate maximă și o expresivitate personalizată după utilizator, astfel încât acesta să poată beneficia de cel mai potrivit design pentru baia sa.

Vezi mai multe branduri: