VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Bolzan
Parchet

Ca şi producător de parchet în Italia de peste 6 decenii, Bolzan reușește în continuare să acorde atenție specială detaliilor și tratamentelor inedite aplicate parchetului din lemn masiv. Mulțumită experienței sale vaste în domeniu și a respectului pentru calitate, timp de livrare și mediul înconjurător, compania a reușit să se distingă la nivel internațional.

Website
 

Bolzan ajută la crearea unei atmosfere calde și plăcute spațiilor rezidențiale de peste 60 de ani, prin soluții de parchet masiv potrivite viziunii clienților și prietenoase din punct de vedere ecologic. În anul 2011, compania a fost unul dintre fondatorii Codului de Transparență al Parchetului; datorită acestui cod, Bolzan dezvăluie toate informațiile legate de locul de origine al lemnului folosit și caracteristicile de manufacturare al produsului final oferit.

O afacere de familie, construită de către Francesco Bolzan și reprezentată astăzi de fiul său Giorgio, compania investește în mod constant în tehnologii inovatoare, pentru a-și păstra notorietatea fabricii sale ca una dintre cele mai avansate din industrie. De asemenea, Bolzan se poate lăuda cu faptul că livrează garanția de “100% Made in Italy” tuturor produselor sale, de la început la sfârșitul producției.

Bolzan vă oferă o varietate extraordinară de oportunități prin care casa dumneavoastră beneficiază de cel mai călduros și prețios parchet: acestea fiind reflectate în diferitele opțiuni de stratificare sau de design. Folosind doar lemn de cea mai înaltă calitate, prin procese de manufacturare delicate și ecologice, Bolzan completează spațiile rezidențiale sau birourile cu un finisaj plin de stil, decorativ și durabil, dovedit a rezista o viață întreagă.

Vezi mai multe branduri: