VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Bruma
Baterii

Din 1953 un lider în industria bateriilor pentru baie și bucătărie, Bruma se poate mândri cu o experiență inegalabilă în rândul companiilor din acest sector din Portugalia. Cu o strategie de brand bazată pe inovație, colecțiile Bruma exprimă răspunsul la nevoile contemporane stilistice, funcționale și ecologice ale consumatorilor.

Website
 

Răsfoind paginile catalogului Bruma, este evidentă tranziția recentă a companiei spre încorporarea elementelor contemporane de design în noile modele disponibile și la mare căutare pe piața internațională. Linii curate, finisaje minuțioase și folosirea de materiale atent procesate pentru ca produsul final să reprezinte adevărata „pièce de résistance” a băii sau a bucătăriei.

Ca și o completare reciprocă a elementelor de design deosebite, tehnologia din spatele bateriilor Bruma este la un nivel la fel de ridicat. Prin patentarea sistemelor Smooth Breeze, Air EcoDrop, Pure Life, Comfort Clean și WaterLess, compania își propune să reducă consumul ineficient de apă din toate gospodăriile și de a îndepărta complet soluțiile nocive din procesele de producție a bateriilor.

Referințele de proiect ale companiei vorbesc de la sine. Dezvoltând soluții de baterii pentru hoteluri internaționale precum Grand Hotel De L’Océan (Le Croisic), Porto Santo Hotel&Spa (Madeira), Hotel Tropico (Luanda) și DoubleTree by Hilton (Lisabona), Bruma a captivat piața internațională prin abordarea creativă, tehnologia de top și cultura ecologică a companiei.

Colecțiile Bruma includ baterii pentru baie, pentru bucătărie, sisteme pentru duș interior și exterior, dar și accesorii de baie purtând aceeași amprentă cromată a produselor companiei.

 

Vezi mai multe branduri: