VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Caccaro
Canapele / Mobilier Living, Paturi / Dormitoare

Anul este 1958 în provincia Padova din Nord-Estul Italiei. Salvino Caccaro își îndeplinește visul de a înființa propria fabrică de mobilier, cu scopul de a crea obiecte reprezentative spiritului viu al materialului de bază - lemnul. Produsele Caccaro s-au diferențiat rapid de cele disponibile pe piață la momentul actual, iar astăzi - aproape 60 de ani mai târziu, tehnologia superioară și calitatea încă le disting.

Website
 

Păstrând încă vie tradiția și măiestria atelierelor mici atât de importante în cultura Italiană, chiar și la a șasea generație de antreprenori Caccaro, compania evoluează în așa fel încât soluțiile oferite să răspundă la cele mai noi ambiții și nevoi ale pieței mondiale.

O căutare continuă a perfecțiunii și un sistem de valori integrat adânc în cultura companiei au adus Caccaro pe scena internațională a mobilierului de interior. Produsele oferite sunt manufacturate în proporție de 100% în Italia și reprezintă rezultatul sinergiei fiecărei echipe din cadrul fabricii.

Cu siguranță cele mai cunoscute produse ale companiei sunt sistemele de mobilier. Acestea sunt creații extrem de versatile, potrivite pentru sufragerii, dormitoare, spații comerciale sau chiar bucătării. Sistemele sunt personalizate și adaptate în funcție de nevoile tale, astfel optimizând spațiul tău și acționând ca o piesă centrală independentă în casa ta.

Elementele tehnologice sunt implementate pentru o compartimentare ușoară și eficientă, indiferent de materialul folosit în compartimente – sticlă, lemn sau spațiu deschis pentru stand TV, șemineu, etc.

În mod similar sunt concepute sistemele pentru dressing, dulapuri sau accesorii pentru depozitare. Utilizarea eficientă a spațiului, ascunderea mecanismelor de funcționare prin design minimalist și colțuri curate, evidențierea compartimentelor deschise și o proiectare echilibrată între aspect ultra-modern și funcționalitate maximă.

Vezi mai multe branduri: