VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Cordivari
Seminee, radiatoare

Fondată în 1972 de către Ercole Cordivari, compania este unul dintre cei mai respectați producători de sisteme de încălzire și instalații din Italia. Cordivari este specializată în producerea de radiatoare, boilere, cilindre, sisteme termice solare, sisteme de horn și finisaje de metale.

Website
 

Misiunea Cordivari este de a îmbunătăți calitatea și confortul căminului prin proiectarea și manufacturarea de radiatoare de design, sisteme termice solare și alte instalații. În același scop, compania asigură menținerea unui nivel ridicat de respect pentru mediul înconjurător, folosind doar materiale brute de înaltă calitate și supervizând fiecare etapă a producției.

Compania are o promisiunea de brand importantă în ceea ce privește evoluția modului de manevrare a materialelor brute, proceselor de manufacturare și aspectul ecologic al utilizării finale a produselor. Această aspirație este confirmată chiar de fondatorul Ercole Cordivari în replica de final a misiunii de brand – “Compania noastră va exista cât timp mai avem dorința de a ne îmbunătăți pe noi înșine”.

Linia de producție cu focus spre design (spre deosebire de produsele pentru uz “în spatele scenei”, cum ar fi boilere, panouri solare și altele) este cea de radiatoare. Aceasta este împărțită în 5 colecții: tubular ardesia, calorifere pentru uscarea prosoapelor electrice sau non-electrice, dintr-o singură coloană sau radiatoare din oțel inoxidabil. Potrivite pentru orice cameră a casei, colecția de radiatoare implementează designul în orice colț al căminului, o tradiție Italiană de frumusețe fără compromisuri.

Puternice, eficiente și chiar personalizate în unele cazuri, radiatoarele Cordivari aduc căldură casei tale cu un stil Italian inconfundabil.

Vezi mai multe branduri: