VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

De Majo
Corpuri de iluminat

Pornind de la o companie mică specializată în lucrări de sticlă pe faimoasa insulă Murano din Veneția în 1947, De Majo a fost puternic implicată în consolidarea acestei industrii de la origini până astăzi. Compania a crescut semnificativ în deceniile următoare, încorporând modele unice produselor de sticlă.

Website
 

Insula Murano este cunoscută în întreaga lume pentru industria sticlei și De Majo își datorează identitatea acesteia, fiecare design conceput de companie poate fi observat ca și păstrând un fir narativ al culturii tradiționale.

De Majo este în continuă căutare de designuri noi și expresive care reprezintă stilul creativ tradițional Venețian. “Exerciții de stil”, care nu sunt nefondate ci au ca scop îmbogățirea artei începute de suflătorii de sticlă cu expresivitate și un nou stil de viață, care amplifică această măiestrie testată de timp.

Colecțiile de produse sunt împărțite în două linii principale de producție – Tradițional și Design. În timp ce linia de Design cumulează întreaga sferă de proiecte stilistice și creative ale designerilor colaboratori, linia Tradițională caută să ofere o întoarcere la clasicism, prin încorporarea elementelor din cultura Italiană a secolului XX.

Fie că este vorba de candelabre Venețiene, valoroase și întotdeauna la modă, sau de lămpi de perete care oferă un tribut unei alte epoci de artă, linia Tradițională conține piese complexe și stilate, potrivite pentru spații elegante de tip living/dining sau spații publice.

O abordare a secolului XXI a corpurilor de iluminat este evidentă în parcurgerea produselor liniei de Design. O viziune modernă, direcționată spre simplitate și diversitate de forme este regăsită în gama largă de produse rezultate a minții unora dintre cei mai influenți designeri din industrie, toate însă purtând semnătura și istoria De Majo Illuminazione.

Vezi mai multe branduri: