VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Ditre Italia
Canapele / Mobilier Living, Furnizori

"Designwear since 1976" - acesta este sloganul Ditre Italia. Un crez de brand în stil tipic Italian - tot ceea ce ne înconjoară e design. Mediul pe care îl creăm în jurul nostru este modul în care ne prezentăm lumii, la fel ca îmbrăcămintea, așa și mobilierul din casa noastră.

Website
 

Originalitate în design, peste orice altceva. Stilul Ditre Italia este caracterizat prin eleganță atemporală, fără sacrificii de confort. Mobilier pentru spații de living, dining și dormitor conceptualizate de designeri de renume mondial cu diverse viziuni diferite, dar produse cu aceeași semnătură clasică de „acasă”.

Toate colecțiile sunt create în așa fel încât să creeze un mediu omogen și cursiv din cameră în cameră, asemenea unui fashion show. Iar cu o istorie de peste 40 de ani vine și o iscusință de a crea piese consacrate, care vor arăta la fel de originale și pentru generațiile viitoare. O bună parte din creațiile Ditre Italia pot fi personalizate pe module, forme și dimensiuni, pentru ca orice proiect să fie unic, indiferent de spațiu sau limitări. Vezi mai jos Configuratorul de Produse pentru detalii.

Vezi mai multe branduri: