VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Eiffelgres
Gresie și faianță

O parte a grupului Iris, compania Eiffelgres a fost fondată cu o viziune clară - crearea de pietre ceramice ca și plăci decorative, într-un mod sustenabil și cu caracteristici tehnice superioare, în principal prin investiții în cele mai noi tehnologii de producție. Prin menținerea acestei viziuni de-a lungul timpului, Eiffelgres reușește să dezvolte plăci ceramice care reproduc pietrele formate în natură, ca și marmura sau granitul.

Website
 

Eiffelgres și-a format scopul creativ în urma studierii rolului luminii ca și creator de spațiu, factor evocator al emoțiilor și dorințelor în suprafețele casei. O misiune care o propulsează în viitor și o pune în poziția de a crea modele de calitate care exprimă frumusețe și sunt focusate asupra durabilității. O viziune de creație onestă cu care puține companii se pot mândri.

Folosirea conștiincioasă a tehnologiilor avansate îi permit să creeze ceramică din piatră rafinată și cu un grad ridicat calitativ. Această experiență nu se oprește doar la designul și producția de plăci, ci se reflectă și în flexibilitatea și creativitatea demonstrată în formele și mărimile plăcilor, fapt care oferă o libertate de exprimare unică arhitectului și utilizatorului final.

Durabilitatea, rezistența la îngheț și la apă sunt principalele calități ale acestor materiale, care mențin totodată șarmul și frumusețea pietrelor naturale, fără a fi nevoie de glazurare. Culorile sunt prezente pe întreaga suprafață a plăcilor, astfel că se creează un efect de replicare perfectă a materialelor naturale. Mărimile variate oferă un element de libertate în compoziție și efect, cu siguranța sustenabilității materialelor pe o perioadă îndelungată de timp.

Ceea ce exprimă produsele Eiffelgres în primul rând este vocea naturii. Plăcile porțelanate create pentru a replica pietrele naturale, flexibile și cu o rezistență înaltă la abraziune, îngheț și elemente chimice, menținând totodată rafinamentul și frumusețea inegalabilă.

Vezi mai multe branduri: