VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

F.lli Frattini
Baterii, Furnizori

O tradiție lungă de design și inovație, în stil inimitabil Italian. În anul 1958, priveliștile superbe ale lacului Orta inspira 3 frați să își urmeze pasiunea pentru a crea baterii și sisteme de duș cu un look distinctiv, de calitate superioară și ultra-durabile.

Website
 

Viziunea familiei Frattini rămâne aceeași ca și cu 50 de ani în urmă – crearea de baterii și sisteme de duș estetice, fără a sacrifica practicalitatea și caracteristicile tehnice superioare pentru care au devenit faimoși la nivel mondial. Brandul garantează că fiecare produs ieșit din fabrică este rezultatul unui control de calitate riguros, astfel rezultând în durabilitate de excepție și rezistență la uzura zilnică.

Doarece rădăcinile brandului sunt Italiene, nu e destul ca obiectele să fie funcționale, oricând de impresionante ar fi calitățile sale tehnice. Ci acestea trebuie să și aducă un plus estetic spațiului. Astfel, F.lli Frattini colaborează constant cu designeri și arhitecți de renume pentru a-și extinde colecțiile pe gustul oricăruia. Pornind de la colecția Essential, la colecțiile de design Contemporary, respectiv Traditional, și până la cea mai nouă gamă de specialitate – Inox.

Vezi mai multe branduri: