VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Falmec
Electrocasnice

Cu o experiență de peste 30 de ani în producția de hote pentru bucătărie, istoria Falmec începe după tradiția companiilor din Nord-Estul Italiei : o intuiție puternică a unor antreprenori și o nevoie de piață nesatisfăcută, care au transformat-o dintr-o fabrică semi-artizanală într-un lider al industriei. Design și produse inovative, unde stilul contemporan întâlnește avansurile tehnologice la fiecare pas.

Website
 

Cu peste 130.000 de unități produse în fiecare an, Falmec este un distribuitor pe toate piețele majore ale lumii. Portofoliul companiei include peste 100 de modele disponibile în aproximativ 700 de variante, fiecare reprezentând rezultatul cercetării și dezvoltării de materiale potrivite, design inovativ și procese de producție de ultimă generație.

Valoarea produselor Falmec provine din dedicarea și specializarea pe care compania a acordat-o de-a lungul timpului  hotelor pentru bucătărie, astfel atingând un standard de excelență unic în domeniu și cunoștințe tehnice extrem de avansate. Acesta este motivul pentru care hotele Falmec reprezintă standardul absolut în funcționalitate, performanță și durabilitate. Pe lângă aceste calități de excepție, atenția către aspectul ecologic este ușor de demonstrat, prin filtrele de purificare a aerului disipat în atmosferă.

Finisajele de design ale produselor Falmec reprezintă un stil de viață contemporan și esența tradiției Italiene de măiestrie. În fiecare etapă a producției, materialele sunt prelucrate cu cea mai mare griă și precizie, pentru a livra promisiunea de brand de pasiune și implicare.

Materialul de bază folosit de companie este oțelul inoxidabil AISI 304, format cu 18% crom și 8% nichel. Igienic, ușor de curățat și extrem de rezistent – fapt dovedit prin numeroasele teste în mediu cu salinitate ridicată – AISI 304 este materialul optim pentru spațiul de bucătărie.

Vezi mai multe branduri: