VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

FMG Iris
Gresie și faianță

O companie globală încă din momentul incipient în 1998, FMG Iris și-a dezvoltat viziunea strategică în jurul ideilor fondatorului Romano Minozzi, adică producerea de marmură, granit și alte materiale de calitate în fabrică, în același timp respectând mediul înconjurător.

Website
 

Filozofia industrială a companiei implică perfecțiune tehnică, îmbinată cu un aspect estetic deosebit și o calitate superioară a materialelor, toate fiind posibile prin ultimele standarde tehnologice. Compania dezvoltă produse revoluționare, folosind procese de producție naturale, ardere și presiune – cu o rezistență excepțională la impact, beneficiind de proceduri și cunoștințe stricte și atent urmărite.

Principiile manufacturii de produse de către FMG Iris sunt caracterul practic și calitatea superioară. Soluții de pardoseală de interior și exterior, precum și faianță, de o estetică deosebită și un finisaj tactil natural sunt elemente tipice ale produselor companiei.

Investiții constante și sustenabile în tehnologii noi și metode de manufacturare inovative au prezentat rezultate extrem de benefice și interesante din punct de vedere estetic pentru produsele din portofoliu. Calitatea, materialele inovative și tehnologia sunt combinate cu creativitatea tipic Italiană în stilul propriu FMG Iris.

Produsul final rezultat din acest proces este un material nou, dezvoltat prin procese certificate – pietre ceramice tehnico-decorative. Acest material inovativ a permis companiei să dezvolte produse cu caracteristici estetice care reproduc îndeaproape marmura, granitul și alte materiale neprelucrate pe care le poate oferi natura, în același timp menținând aspectele tehnice excepționale.

Vezi mai multe branduri: