VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Foster
Baterii, Electrocasnice

Din 1973 dezvoltând produse inovative cu influențe artistice pentru mediul cel mai creativ al casei - bucătăria. Foster își datorează creșterea respectului acordat naturii cu fiecare brevet și fiecare produs, dar de asemenea respectului acordat utilizatorului final. Orice colecție nou-dezvoltată reprezintă o soluție inedită, puternic tehnologizată și eficientă pentru nevoile vieții contemporane.

Website
 

Începând cu dezvoltarea de noi tehnologii pentru chiuvete, fie din oțel inoxidabil, fie cu finisaje colorate, extrem de populare la sfârșitul anilor 1970, Foster a evoluat în așa fel încât astăzi produce electrocasnice și produse încorporabile în orice bucătărie modernă.

Colecțiile de produse Foster încorporează cele două mari pasiuni ale antreprenorilor, tipice imaginii moderne a Italiei – tehnologia și arta. Chiar sediul companiei a fost mutat într-o clădire veche din centrul istoric al orășelului Brescello. Aceste pasiuni sunt evidente în punctele importante din istoria Foster, aceasta adaptându-se după cerințelor utilizatorilor moderni de personalizare și inter-conectarea elementelor pentru un spațiu cu adevărat inedit.

Prin folosirea de materiale extrem de durabile, tratate ca și o exprimare a viziunii designerilor, Foster creează baterii, chiuvete, plite, cuptoare, hote, mașini de spălat vase, combine frigorifice și alte accesorii de bucătărie, în așa fel încât funcționalitatea se reflectă mai presus de toate, iar designul ajută la folosirea cât mai eficientă a spațiului.

Toate acestea pentru ca activitățile zilnice din bucătărie să devină o plăcere, ușor de folosit de către toată familia și consumul de energie să fie redus la minim.

Vezi mai multe branduri: