VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Dr. Gheorghe Marinescu Nr. 1, Ap. 8
T: +40 356 807 555, M: + 40 728 160 655
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Gardenia Orchidea
Gresie și faianță

Creată în anul 1961 și instant recunoscută ca și una dintre companiile cele mai de succes în domeniul ceramicii Italiene – acum operând în peste 100 de țări, Gardenia Orchidea a format un parteneriat strategic cu grupul Versace pentru a forma Versace Ceramics, un brand puternic dezvoltat prin viziunea comună a sensibilității designului interior.

Website

Casa a reprezentat dintotdeauna sursa de inspirație și focusul cercetărilor pentru dezvoltarea produselor Gardenia. Încă de la început, compania și-a focalizat majoritatea eforturilor înspre cel mai intim și de răsfăț spațiu al locuinței– baia.

În mediul băii, produsele de ceramică oferă modele decorative și un ambient clasic care este cel mai reprezentativ prin faianță. Procesul de explorare și-a lăsat amprenta și asupra plăcilor de gresie, adăugându-le o identitate și un stil original.

Tehnologia și stilul produselor ceramice ale Gardenia Orchidea răspund nevoilor contemporane de arhitectură și stil de viață. În plus față de inovație constantă, Gardenia are o abordare ecologică asupra producției, cel mai bine observată prin suportul Comisiei Europene asupra proiectelor eco-inovative din anul 2009 până în prezent.

Elegante, prețioase și fascinante sunt unele dintre atributele care descriu cel mai bine colecțiile de gresie și faianță Gardenia Orchidea. Fie că se adaptează nevoilor pieței, fie că setează tendințele ei însăși, compania creează colecții potrivite unui stil de viață ambițios, cu o influență importantă din partea designului Italian și un respect de neclintit pentru mediul înconjurător.