VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Ghizzi & Benatti
Usi Interior / Exterior

Încă din 1987, Ghizzi & Benatti creează uși interioare cu design exclusiv și personal, punând accent pe stil și atenție la detalii. Stilul “Made in Italy”, sinonim cu calitate superioară, se regăsește în fiecare produs final, de la lemnul natural folosit în stadiile incipiente, până la finisajele lăcuite impecabil.

Website
 

Fiecare produs nou oferit de către companie are același punct de pornire: un design bazat pe creativitate, reflectând în același timp cultura de brand și stilul tradițional Italian. Modele contemporane și expresive, evidențiate prin materiale brute de cea mai înaltă calitate și finisaje minuțioase.

Varietatea de produse oferite de Ghizzi & Benatti transmit un mesaj despre utilizatorul final, un caracter puternic, un stil aparte de viață. Din acest motiv modelele sunt categorisite în 3 linii de colecție: Design, Top Design și Classic. Fie că alegeți stil modern sau clasic, finisaje din lemn sau sticlă, există câte un model pentru fiecare: cu deschidere din ambele direcții, glisante pe suprafața peretelui sau pe suport, din 1,2,3 sau 4 uși sau chiar modele speciale create la comandă.

O viziune clasică Italiană asupra frumuseții în fiecare detaliu se poate observa în stilul Ghizzi & Benatti, scoasă în evidență de lemnul masiv, marginile atent netezite și finisajele impecabile asemănătoare cu satinul.

Vezi mai multe branduri: