VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Glass 1989
Accesorii baie, Baterii, Obiecte sanitare, Wellness & Spa

Fondată, după cum sugerează numele, în anul 1989 în orașul Oderzo din Italia, Glass1989 operează în momentul de față în peste 50 de țări la nivel global. Prin sediul său de 20.000 mp cu tehnologie ultramodernă și peste 120 de angajați, compania își continuă ascensiunea mondială, bazându-se pe o dorință de inovare și adaptabilitate la nevoile pieței.

Website
 

Folosind ca punct de reper inovația, Glass1989 urmărește în permanență satisfacția clienților săi cu servicii impecabile pentru fiecare proiect în care se implică, în funcție de dorințele și nevoile sale.

Fie că implică un singur produs sau o zonă întreagă de wellness, orice proiect pornit de către companie depășește așteptările clientului prin flexibilitate și adaptabilitate. Cuvântul cheie în viziunea Glass1989 este “soluție”, deoarece caută să exploreze potențialul maxim al fiecărui proiect.

Varietatea mare de produse ale companiei include cădițe de duș, căzi de baie, saune, jaccuzzi, finisaje și o multitudine de soluții de tip combi, multifuncționale pentru casa ta. Produsele oferite de Glass1989 se identifică cu un stil de viață modern, în perfectă armonie cu utilizatorul final și oferă o viziune elegantă asupra spațiului de baie sau zona de wellness.

Vezi mai multe branduri: