VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Henry glass
Usi Interior / Exterior

Originile companiei Henry glass se găsesc în Veneția, Italia. În arta creațiilor din sticlă de pe insula Murano, unde sensibilitatea artistică și talentul meșteșugarilor sunt reunite. Pe această cultură creativă, capabilă de a oferi o direcție diferită în domeniul designului interior, Henry glass utilizează materialul brut, sticla, ca și o cale de acces pentru o calitate mai bună a vieții.

Website
 

O companie în continuă evoluție,  Henry glass și-a redirecționat identitatea din companie de dimensiuni mici, oferind produse semi-finite, într-o companie specializată în producția ușilor cu sistem patentat “all-glass”.

Angajamentul și constanța arătată de către companie în domeniul ușilor de design au permis colaborarea cu designeri și arhitecți de renume la nivel mondial, cu intenția de a introduce o schimbare radicală de stil și urmărind să transforme percepția tradițională asupra ușilor doar ca și aspect funcțional.

Ambiția companiei Henry glass este de a obține un nivel maxim de funcționalitate și fiabilitate al produselor oferite, combinat cu o atenție deosebită la aspectul estetic și design. Ușa în sine devine un accesoriu și este reimaginată, ajungând o prezență cu identitate proprie, geometrică, liniară și uneori eclectică, decorată cu tipare și modele bogate, provenind din viziunea unor designeri de top.

Prin colecțiile sale, cuprinzând uși glisante cu efect “invizibil”, uși de exterior glisante și uși cu deschidere dublă,  Henry glass reunește materiale autentice: sticla – simplă și luminoasă, aluminiu – tehnic și ușor și lemn – clasic și viu. Doar elemente naturale, astfel că sunt 100% reciclabile la sfârșitul ciclului de viață, în scopul ecologiei, purității și calității vieții.

Vezi mai multe branduri: