VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Kenneth Cobonpue
Mobilier exterior

Kenneth Cobonpue este un designer de obiecte de mobilier multi-premiat de-a lungul unei cariere impresionante. Cu o experiență vastă atât în Italia, cât și în țara natală Filipine, creațiile lui Kenneth îmbină stiluri din 2 lumi diferite, într-o armonie încântătoare.

Website
 

Beneficiind de o educație minuțioasă în domeniul mobilierului, cât și de o familie activă în producția și designul de mobilier, Kenneth Cobonpue și-a început cariera în anul 1996 și a ajuns în prezent unul dintre cei mai râvniți designeri din lume.

Viziunea brandului este bazată pe utilizarea fibrelor și materialelor naturale în designul modern, creând obiecte de artă funcționale, cu un aspect vizual de excepție. Această viziunea i-a adus peste 10 premii la competiții internaționale și prezența în mai multe galerii respectate în domeniul designului interior.

Obiectele din portofoliul Kenneth Cobonpue pot fi descrise ca fiind organice, creative și extrem de expresive. Materialele și culorile disponibile sunt atent alese pentru a da o personalitate puternică spațiului. Stilul abordat este un mix de concepte tipic Italiene, cât și o puternică influență Asiatică. Acest amestec duce la obiecte cu un aspect vizual deosebit, care captează atenția oricând.

Puteți vizualiza colecțiile Kenneth Cobonpue urmărind linkul de mai jos.

Vezi mai multe branduri: