VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Kettal
Mobilier exterior

Încă din perioada incipientă a companiei, din 1966 Kettal a arătat o pasiune pentru design și inovație care a propulsat-o la nivel internațional. La începutul secolului XXI compania a achiziționat brandurile Hugonet și Triconfort, care împreună formează grupul Kettal.

Website
 

Misiunea companiei Kettal este crearea obiectelor de mobilier funcționale, expresive, care nu își pierd din valoarea stilistică odată cu trecerea timpului. Acestea sunt reprezentative pentru o cultură contemporană și oferă soluții pentru nevoile emergente ale unei vieți moderne, bazată pe un amestec de creativitate, personalizare, inovație și producție de ultimă oră. Mobilierul de exterior marca Kettal este dezvoltat specific pentru fiecare proiect în parte, în funcție de nevoile, ambițiile și viziunea clientului.

Cu sediul principal localizat în capitala Cataloniei, Barcelona, Kettal operează în peste 60 de țări la nivel mondial. Compania este extrem de loială filozofiei sale de a respecta în permanență mediul înconjurător, folosind vopsea ecologică și lemn protejat sub certificarea Perhutani.

Această ambiție continuă spre inovație și mobilier care nu se încadrează într-un trend singular al epocii, ci va rămâne valoros de-a lungul timpului, a ajutat Kettal să evolueze în brandul global care este în acest moment. Mobilier de exterior creat de către cei mai talentați designeri, perfect pentru orice mediu și orice ambianță.

 

Vezi mai multe branduri: