VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Dr. Gheorghe Marinescu Nr. 1, Ap. 8
T: +40 356 807 555, M: + 40 728 160 655
E-mail: info@whitedotdesign.ro

BIROU BRASOV

Bvd. Iuliu Maniu, Nr. 47, Et. 1, Cam. 110
M:+ 40 730 147 527
E-mail: brasov@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

LondonArt
Tapet, accesorii si obiecte decorative

LondonArt este un laborator de design cu sediul în inima districtului de design Brera din Milano. Este un proiect de pasiune pornit din dorința de a crea colecții de tapet interior unice, care reflectă stilul și personalitatea fiecărui spațiu pe care sunt aplicate.

Website

Compania colaborează cu designeri și studiouri de renume în lumea designului grafic și de interior pentru a reda emoții puternice, creativitate și curiozitate în fiecare colecție de tapet. Fondatorul Nicola Bottegal s-a îndrăgostit de lumea decorațiunilor interioare și conduce  și astăzi proiectul LondonArt împreună cu profesioniști din domeniul arhitecturii, artiști graficieni, pictori, artiști digitali, experți în materiale și fibre textile și chiar artiști în domeniul tatuajelor.

Modelele LondonArt au ca și sursă de inspirație picturile murale extrem de populare în cultura urbană a secolului XX, oferind o alternativă mai durabilă, ușor de întreținut și rezistentă la factori precum umezeală și schimbări de temperatură – prin sistemele Glass Wet și Glass Washable.

Dispunând de o gamă extrem de variată de colecții și modele, LondonArt demonstrează o diversitate și adaptabilitate spre trendurile de design ale momentului, acestea fiind posibile datorită numărului ridicat de artiști și studiouri cu care colaborează, fiecare oferind câte o viziune proprie a spațiilor.

Ca și o completare a colecțiilor diverse ale companiei iese în evidență colecția pentru copii – o minunată aventură prin lumea magică a copilăriei , interpretată prin modele de design inedite, colorate și pline de imaginație. Inspirația din spatele acestei colecții au fost nenumăratele studii care au demonstrat beneficiile spațiilor colorate (precum în dormitoare sau săli de clasă) asupra dezvoltării mentale sănătoase ale copiilor.