VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Olympia
Băi, Obiecte sanitare

Pornind cu producția de obiecte sanitare în 1979, Olympia și-a extins în următoarele decenii conceptul în crearea de soluții modulare pentru satisfacerea tuturor nevoilor designului spațiului de baie. Cu un focus clar asupra WC-ului, Olympia produce în plus chiuvete, bideuri și alte obiecte de mobilier de baie.

Website
 

Producția “handcrafted” al Olympia Ceramica garantează o calitate superioară și atenție până la ultimele detalii. Viziunea companiei este similară uneia locale, dar cu o mentalitate și ambiție internațională , demnă de o fabrică de dimensiune mare, devenind un reprezentant al produselor “Made in Italy”, fiind într-o poziție de a satisface nevoile unei piețe mondiale.

Compania utilizează un model de creație artizanală tipic Italian – pornind cu un design inițial inspirat de funcționalitate și stil, atent construit de către maeștrii în domeniu, apoi utilizate în combinații creative pentru a induce o stare de bine utilizatorului final.

Colecțiile sunt împărțite în 4 linii majore de producție – Design, Impero Style, System și Basic, fiecare cu personalitatea și ambițiile proprii. Design reprezintă o armonie a spațiului, combinând elemente într-o manieră creativă pentru a crea un univers plutitor și o aventură locuibilă.

Colecția Basic este focalizată în principal pe funcționalitate și utilizarea eficientă a spațiului. Modelele sunt inspirate din decoruri de baie clasice, care au scopul de a acorda spațiului o estetică simplă, curată și cu linii puternic articulate. Colecția System reprezintă evoluția formelor prin detalii unice. Subtilitatea, liniile elegante descriu puritatea modelelor și evidențiază atenția la detalii a fiecărui model din colecție.

Vezi mai multe branduri: