VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Paola Lenti
Mobilier exterior

Pornind în 1994 cu o strategie de brand dinamică și coerentă, Paola Lenti poate fi considerată astăzi o referință internațională în lumea designului. Focalizată în particular pe calitatea materialelor, compania colaborează cu designeri care împărtășesc o viziune comună, aceea de a aduce la viață produse omogene și de calitate superioară.

Website
 

În momentul în care răsfoiești paginile unui catalog Paola Lenti, descoperi ansamble noi de design, echilibrate și esențiale, în care polurile opuse devin complementare: trecut și prezent, interior și exterior, tradiție și tehnologie.

Din colaborarea cu designeri de top reies piese de mobilier unice, creative și de o calitate impecabilă, fapt dovedit de lista lungă de premii internaționale majore de design obținute de către brand. Fiecare design își datorează originalitatea atenției alegerii materialelor din care este compus și simplității formelor sale. Colecțiile sunt create cu scopul de a fi veșnice din punctul de vedere al calității, funcționalității, culorilor și esteticii.

Colecțiile de covoare și scaune  de interior sau exterior, ies în evidență prin materialele și textilele folosite în realizarea lor, create exclusiv pentru Paola Lenti. Alături de colaboratorii săi, compania abordează fiecare design ca o interpretare unică a unor materiale, texturi și culori.

Prin natura sa experimentală și cunoștințele tehnice acumulate de-a lungul anilor, Paola Lenti reușește să creeze combinații inedite de materiale textile și să exploreze designuri dincolo de barierele tradiționale între spațiile de interior și exterior, astfel devenind un spațiu fluid și accesibil.

Vezi mai multe branduri: