VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Poltrona Frau
Canapele / Mobilier Living, Office / Birouri, Paturi / Dormitoare

Fondată în anul 1912 în Torino, compania se mândrește cu o istorie bogată de colecții revoluționare și astăzi considerate pietre de temelie în materie de design interior high-end. Devenind în scurt timp un producător de renume în materie de fotolii și alte obiecte de mobilier, portofoliul companiei include amenajarea Parlamentului Italiei, a Teatrului Regal Shakespeare și chiar a interiorului aeronavelor Etihad Airways, clasa Luxury în 2009.

Website
 

În prezentarea propriei companii, Poltrona Frau accentuează elementul uman din spatele colecțiilor sale. Măiestrie în creație prin talentul colaboratorilor, cercetare și inovare continuă prin echipa din spatele scenelor, alegerea celor mai distinse materiale ca și dovadă a atenției la detalii și construirea unei povești cu fiecare design care să stârnească imaginația beneficiarului final.

Colecțiile Poltrona Frau reprezintă elemente nemărginite în timp, la fel de inedite și inovative astăzi ca și la data lansării, iar prin colaborarea cu designeri și companii din toate colțurile lumii, acestea reprezintă simboluri culturale internaționale, păstrându-și în același timp identitatea Europeană.

Utilizând un sediu central dotat cu cea mai nouă și ecologică tehnologie, fiecare produs trece prin același proces creativ și meticulos. Canapeaua legendară Chester este fabricată manual în decurs de nu mai puțin de 55 de ore și marcată ca și toate modelele Poltrona Frau cu semnătura companiei, tradiție începută odată cu compania în anul 1912 – un sinonim pentru autenticitate, măiestrie și pasiune pentru design.

Compania are în portofoliu canapele, fotolii, accesorii, paturi, mese și alte obiecte de mobilier. Fiecare colecție marca Poltrona Frau reprezintă un simbol al epocii, fie un design contemporan, fie clasic – dar întotdeauna purtând amprenta companiei. Potrivite oricărui spațiu, rezidențial, office sau public, colecțiile exprimă o diversitate inedită și un stil de viață de înaltă calitate.

Vezi mai multe branduri: