VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Profilitec
Accesorii baie, Furnizori, Obiecte sanitare

Tot ce trebuie să știi despre Profilitec este că motivul pentru care au început producția de profile și sisteme de instalare pentru finisaje în anii '80 este pentru că acestea nu existau încă. O istorie de peste 50 de ani care astăzi este sinonimă cu întreaga industrie.

Website
 

Benchmark-ul pieței de profile în Europa, numele Profilitec este sinonim cu inovație în industria finisajelor încă de la incepția companiei în Vicenza, Italia – anul 1966. Prezent astăzi în peste 65 de țări printr-o rețea vastă de distribuitori, brandul produce soluții adaptate nevoilor construcțiilor moderne, cu aceeași rigurozitate ca întotdeauna.

Colecțiile clasice includ: profile de trecere, colțare, plinte de aluminiu, picurătoare de balcon/terasă, profile perimetrale, protecții de pereți și profile de treaptă. Iar pentru a veni în sprijinul constructorilor, Profilitec a dezvoltat și soluții inovatoare pentru fixare, respectiv nivelare plăci ceramice și suporți ajustabili pentru pardoseli supraînalte.

În ultimii ani, compania și-a extins expertiza în cadrul spațiului de duș, introducând sistemele de rigole Showertec, Multidrain, Copridrain și Square Drain. Soluții elegante care folosesc aceleași materiale tratate special pentru durabilitate extremă, disponibile ca de obicei într-o varietate de forme și finisaje, pentru orice gust!

Vezi mai multe branduri: