VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Dr. Gheorghe Marinescu Nr. 1, Ap. 8
T: +40 356 807 555, M: + 40 728 160 655
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Regia
Accesorii baie, Mobilier de baie, Obiecte sanitare

Construindu-și renumele cu accesorii de baie și covoare în 1988, Regia s-a bazat întotdeauna pe o viziune de design experimental, proaspăt și calitativ. Printr-o abordare focalizată pe cercetarea de noi materiale și inginerie inovatoare, compania a evoluat într-una de referință din domeniul amenajării băilor, întotdeauna receptivă și dinamică.

Website

Regia a fost fondată de către Nicoletta Fontana cu un concept inovativ de afacere, o companie focalizată puternic pe dezvoltarea de colecții pentru baie unice, originale și de calitate superioară. Cu o intuiție remarcabilă pentru trenduri noi din domeniul designului și cu o înclinație spre materiale, culori și forme inedite, compania și-a creat un renume ca și unul dintre brandurile avant-garde ale designului de băi.

Propulsată de o echipă tânără, energică și dinamică, coordonată și supervizată de către Nicoletta Fontana și Daniele Cassinari, Regia este una dintre companiile de top din domeniul accesoriilor și mobilierului de baie.

Astăzi Regia oferă clienților săi o gamă completă de mobilier de baie, cuprinzând accesorii, oglinzi, chiuvete, obiecte de ceramică, căzi și altele. Regia  furnizează o colecție vastă de mobilier de baie, de asemenea disponibil în kituri modulare, ca și colecțiile Niki și Batik, caracterizate prin design exclusiv, creat special pentru a atinge cerințele pieței.