VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Serralunga
Mobilier exterior, Tapet, deco & more

Cu o istorie care datează încă din anul 1825, Serralunga a fost creată în Biella, Italia, după numele de familie al celor 6 generații de antreprenori care reprezintă inima creativă precum si latura de afaceri a companiei. Până astăzi, compania și-a păstrat sediul original pe aceeași stradă ca la început, însă acum produce peste 200.000 de obiecte în fiecare an.

Website
 

Filozofia companiei Serralunga este de a crea un spațiu pentru calm, cu o atmosferă de serenitate și frumusețe. Precum spunea chiar Marco Serralunga, “o graniță fluidă între spațiul interior și cel exterior, unde exteriorul devine un loc intim, iar interiorul unul luminos și însorit, amestecând lucruri pentru a obține un efect neașteptat. Emoțional.”

Faimoasă la nivel internațional pentru crearea de obiecte de mobilier unice și bogate în detalii, lumini de exterior și accesorii, Serralunga și-a menținut statutul autentic Italian prin modele curate, menite să aducă pace și calm oricărui spațiu.

Vaze cu design unicat, decor de grădină plin de viață, piese de mobilier contemporan sunt exponate deosebite în repertoriul vast al companiei. Prin fiecare concept sau colecție, Serralunga urmărește să sărbătorească rolul Italiei ca și punct de referință și deschizător de drumuri în domeniul designului internațional.

Rezultatul este transformarea unui obiect de mobilier de natură pur practică într-o piesă de o valoare nemărginită, aducând mediul exterior la un nivel de frumusețe similar cu cel interior.

Vezi mai multe branduri: