VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

SevenSedie
Canapele / Mobilier Living, Paturi / Dormitoare

Experiența de peste 40 de ani în industria designului de interior au ajutat compania să fie sinonimul pentru căutare permanentă de excelență în producție, caracterizată prin tradiție și tehnologie. O companie avansată din punct de vedere al producției, cu rădăcini adânci în tradiția și măiestria designului Italian.

Website
 

SevenSedie este un atelier puternic dotat tehnologic, un workshop pentru colecții exclusive care combină durabilitatea și estetica, un laborator care reinventează mobilier clasic, reînvigorându-l cu expresivitatea designului avant-garde.

Nu doar scaune, ci și canapele, fotolii, mese și birouri; întregul catalog SevenSedie este creat folosind finisaje haute couture, acest lucru fiind posibil printr-un management tehnologic puternic și un sistem de operare capabil de a performa la standardele de calitate “Made in Italy”.

Eficiența utilajelor de ultimă generație este ajutată de munca importantă a maeștrilor lucrători și expertiza supervizorilor pentru a urmări procesul de manufactură la fiecare pas.

SevenSedie folosește în general lemn de fag pentru a produce obiecte de mobilier Italian cu un design splendid, detalii delicate și rafinate, precum și finisaje atent croite.

O companie care oferă o viziune modernă asupra mobilierului Italian clasic, SevenSedie reușește să aducă armonie căminului tău. Având o reputație durabilă de eleganță, finețe și produse de o calitate superioară, compania a fost recipienta mai multor distincții, în special în ultimul deceniu, ca de exemplu alegerea scaunului Palermo pentru prezentarea oficială a titlului de Miss World în anul 2014.

Vezi mai multe branduri: