VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Talenti Outdoor Living
Furnizori, Mobilier exterior

Modernitate născută din tradiție. O afacere de familie a căror origini încep încă din 1945 cu exploatarea de marmură în regiunea Terni, brandul Talenti Outdoor Living a fost conceput în 2004 de către a 3a generație Carmi, din pasiune pentru design exterior.

Website
 

Cu o politică de brand bazată în 80% pe exporturi, Talenti Outdoor Living creează colecții de mobilier pentru exterior potrivite oricărui climat, care ies în evidență indiferent de mediul în care sunt amplasate. „The new tailor-made outdoor” este viziunea Talenti, motiv pentru care fiecare obiect are un fler aparte care atrage orice privire.

Pe măsură ce delimitarea spațiilor interioare și exterioare devine tot mai mică, atât în proiecte rezidențiale, cât și HoReCa, mobilierul de exterior joacă un rol tot mai important în viețile noastre. Acesta nu mai este rezervat doar pentru ocazii speciale precum întâlnirile cu prietenii, ci reprezintă o oază de relaxare la care putem apela în fiecare zi, pentru a ne detașa de stresul vieții.

Talenti Outdoor Living are 3 cataloage distincte de produse tip outdoor living/dining – Icon, Premium, Piutrentanove – aici intră canapele pentru exterior, mese și scaune, daybeds etc, precum și Accesories – unde găsești umbrele cu parasol, pouf-uri, lămpi de exterior. În ultimii ani, a fost dezvoltată și colecția Kitchen – corpuri și elemente modulare pentru a-ți crea propria bucătărie de vară, cu stil!

Vezi mai multe branduri: