VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Ultraluce
Corpuri de iluminat

Cu o experiență pe piață de peste 4 decenii, compania și-a bazat evoluția pe cercetare și dezvoltare de corpuri de iluminat produse în Italia, de cea mai înaltă calitate. Un brand care se reînnoiește la fiecare pas, urmărind cu atenție tendințele societății moderne și schimbările pieței.

Website
 

Ultraluce își dedică existența de brand inovației, calității și tehnologiei, valori care îi permit evoluția continuă spre a fi conectată la cele mai recente schimbări ale nevoilor societății în materie de corpuri de iluminat. Dezvoltând produse pe două linii principale – lumini ambientale și divizia pe tehnologie LED, compania își separă direcțiile de producție înspre produse bazate pe conservarea de energie și colecții cu durată de viață îndelungată.

Soluții de iluminat pentru toate suprafețele – pereți, tavan, podea sau lămpi de masă, se găsesc în colecțiile Ultraluce – obiecte menite să ilumineze și în același timp să decoreze căminul.

Versatilitatea produselor permite ca acestea să fie folosite în spații publice, aducând lumină spațiilor office, restaurantelor, hotelurilor și altor medii publice sau business. Ultraluce urmărește să exploreze și să regândească spațiile de zi cu zi într-un mod avant-garde și funcțional, pentru a le acorda aceeași atenție pe care o acordăm spațiului personal.

Divizia LED folosește cele mai noi tehnologii în domeniu, pentru a asigura un ciclu de viață extrem de îndelungat – mai mult de 100.000 de ore de operare, chiar și în condiții extreme, care emană un nivel minim de căldură în comparație cu becuri tradiționale.

Vezi mai multe branduri: