VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Xilo 1934
Parchet

Așa cum sugerează numele, compania a fost înființată în anul 1934 de către grupul distribuitor de lemn Basso Legnami. 80 de ani de experiență și entuziasm în creații unice de parchet mai târziu, Xilo 1934 este unul dintre distribuitorii Italieni de top la nivel mondial, menținând în același timp identitatea de "100% Made in Italy", de la design până la producție.

Website
 

Poezia designului, scrisă folosind cel mai vechi material de pe Pământ.

Astfel începe povestea scrisă cu fiecare pagină a unui catalog Xilo 1934. Compania a venit cu ideea îndrăzneață de a crea colecții de parchet decorat, prin provocarea designerilor să creeze modele expresive și evocatoare pentru pardoseală. Astfel s-a născut 1934Design – prin transformarea pardoselii într-un spațiu creativ și interactiv, spațiul devine un loc de joacă, un mediu care îți insuflă o stare de bine cu fiecare pas.

Parchetul devine o pânză căruia designerul îi insuflă o poveste, iar poveștile Xilo1934 sunt multe și pe alese. Folosind doar lemn de cea mai înaltă calitate, din surse dedicate și verificate minuțios și trecând prin procese de producție cu tehnologie ecologică, compania obține un produs finit exclusiv, personalizat în funcție de nevoile beneficiarului, creat cu respect față de mediul înconjurător.

Xilo1934 produce pardoseală de interior, precum și de exterior  – deck – prin utilizarea de procese de manufacturare de uscare și profilare, pentru o durată de viață crescută și stabilitate permanentă. Simplu de întreținut, simplu de instalat, stabilizat termal, fără emisii dăunătoare și cu peste 80 de ani de know-how, Xilo 1934 este fără îndoială unul din furnizorii de top de parchet de design la nivel mondial.

Vezi mai multe branduri: