VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Dr. Gheorghe Marinescu Nr. 1, Ap. 8
T: +40 356 807 555, M: + 40 728 160 655
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Confidențialitatea datelor

White Dot Design, prin SC Int Modern Design SRL, respectă cu stricteţe confidenţialitatea datelor dumneavoastră. Compania se angajează să nu transmită datele dumneavoastră personale către terţi şi să le folosească exclusiv în scopul pentru care au fost introduse.

White Dot Design, prin SC Int Modern Design SRL, nu încurajează spam-ul şi nu va furniza adresa dumneavoastră de e-mail terţilor (persoane fizice, ori juridice). Compania nu comercializează, nu oferă şi nu face schimb de adrese de e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Datele personale ale dumneavoastră vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site. Informaţiile din formulare vor fi folosite pentru a vă trimite buletinele informative periodice sau contact.

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice White Dot Design, prin SC Int Modern Design SRL ,are obligaţia de a administra în conditii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera şi livra buletinele informative periodice personalizate (newsletter).

De asemenea, conform regulamentului GDPR aplicabil la nivelul Uniunii Europene începând cu 25 Mai 2018, White Dot Design, prin SC Int Modern Design SRL , are obligația de a cere permisiunea înaintea folosirii datelor cu caracter personal în orice acțiune promoțională, newslettere sau altele.

În plus, conform regulamentului GDPR – „Right To Be Forgotten”, White Dot Design, prin SC Int Modern Design SRL , are obligația de a șterge orice date cu caracter personal la cererea persoanelor înscrise în bazele sale de date, în maxim 60 de zile de la procesarea cererii. Aceste date cu caracter personal cuprind exclusiv indicații asupra identității, respectiv a activității online sau offline ale persoanelor respective și nu includ planuri, schițe, simulări 3D, poze de la locațiile proiectelor sau oferte de preț realizate în trecut.