VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Consultanta amenajare

Designerul la nevoie se cunoaște!

Cum știi că alegi designerul potrivit pentru tine? Cum te asiguri că primii pași în proiectul tău vor fi în direcția potrivită?

White Dot Design îți vine în ajutor exact acolo unde ai nevoie, prin serviciul de consultanță în amenajare – fie la birou, fie on-the-move! Acum poți beneficia de ajutor specializat din partea managerilor noștri de proiect și a designerilor, cu peste 20 de ani combinați de experiență în domeniu.

Indiferent în ce stadiu al proiectului ai nevoie de o părere specializată:

  • recompartimentare / regândirea layout-ului inițial,
  • modificarea poziționărilor corpurilor de iluminat/ instalațiilor sanitare
  • alegerea finisajelor potrivite
  • poziționarea mobilierului
  • asistență la cumpărare / alegerea de finisaje la produsele alese etc.

noi îți stăm la dispoziție cu soluții inspirate din nenumăratele proiecte pe care le-am abordat în trecut.

Și fie că dorești să continui colaborarea cu studioul nostru printr-un proiect de amenajare, fie că vrei să explorezi alte alternative, serviciul de consultanță îți este alături oricând!

Programează-te acum pentru o sesiune de consultanță prin e-mail sau telefonic – datele de contact chiar aici. Sediul nostru este în Timișoara, Str. Dr. Gheorghe Marinescu, Nr.1, Et.2, Ap.08. Te așteptăm cu drag!

Ce beneficii îmi aduce consultanța în amenajare?

Construirea unei case sau cumpărarea unui apartament este una dintre cele mai importante decizii realizate în viață. Atunci când fiecare decizie și alegere făcută în timpul implementării proiectului va influența cum interacționezi cu spațiul și dacă te simți cu adevărat „acasă”, este imperativ să primești cele mai bune sfaturi de la specialiști cu experiență vastă în domeniu.

Studioul nostru îți oferă posibilitatea de a primi consultanță de cea mai înaltă calitate, care să respecte limitele tehnice ale proiectului tău, dar care se și aliniază cu viziunea ta pentru acesta. Credem că e foarte important să îți oferim sugestii cât mai bune, dar mai important este să fie personalizate pentru tine și stilul tău de viață.

Ce subiecte sunt abordate în general la consultanța inițială în amenajare?

  • Poziționările obiectelor sanitare și a altor instalații sanitare,
  • WC-uri încastrate sau cu rezervor, cădiță sau rigolă,
  • Layout-ul bucătăriei și aranjamentul ideal pentru spațiu,
  • Obținerea de cât mai mult spațiu de depozitare,
  • Scafe, tavan fals, profile, cornișe, etc.

Deoarece fiecare șantier este o lucrare colectivă, este foarte important ca toate echipele să primească instrucțiunile necesare cât mai repede și concis. Astfel se pot evita erorile apărute din lipsa de comunicare sau informații insuficiente.

Aici te putem ajuta noi – sună acum!