VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Dr. Gheorghe Marinescu Nr. 1, Ap. 8
T: +40 356 807 555, M: + 40 728 160 655
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Despre White Dot Design

Acasa la noi

Bine ai venit! Fă-te confortabil, fiindcă s-ar putea să mai zăbovești puțin pe la noi! Dar întâi, ca niște gazde bune, să ne prezentăm!

Suntem White Dot Design, un studio de design interior din Timișoara. Suntem specializați în proiectarea și executarea ambientelor de înaltă clasă, iar cu fiecare proiect dorim să armonizăm confortul, funcționalitatea și creativitatea sub același acoperiș.

La noi acasă e mereu lume, de la clienți fericiți, la prieteni interesați de tendințe și idei de design sau furnizori care ne aduc cele mai inovatoare și calitative produse de interior și exterior. Mulți dintre ei ne știu pentru proiectele de amenajare de Case și Apartamente sau pentru ultimele colecții de obiecte de decor de la furnizori internaționali de top, cum sunt Flos, Valcucine , Glass1989, Paola Lenti sau Iris Ceramica.

Însă cu siguranță fiecare client de până acum ne știe pentru atenția la detalii, pentru pasiunea cu care începem și sfârșim fiecare proiect și naturalețea cu care îmbinăm fiecare piesă de mobilier sau decor, pentru a se potrivi exact cu stilul și personalitatea proprietarului.

Te invităm, deci, să faci un tur în casa noastră și să vezi ce articole pregătim periodic în bucătărie, ce facem noi de fapt în studio și ce proiecte de amenajare am pus la păstrare în bibliotecă!

 Vezi Echipa White Dot Design