VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Dr. Gheorghe Marinescu Nr. 1, Ap. 8
T: +40 356 807 555, M: + 40 728 160 655
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Echipa

Sunt de-ai casei!

Înainte de a trece la toate lucrurile pe care le facem, suntem tare mândri să îți facem cunoștință cu echipa noastră, adică cei care rezolvă cu mințile lor creative problemele de design, marketing și administrare; toate acestea pentru ca produsul final să fie un spațiu cu adevărat unic și pe placul clienților noștri.

Anca

Project Manager / Co-Founder

Știi că ești pe mâini bune atunci când un profesionist cu experiență și intuiție se ocupă de proiectul tău. Anca este designer, manager și antreprenor–toate în același timp, dar preferă să se prezinte ca fiind un partener în proiectele de design interior.

Dan

General Manager / Co-Founder

Cu experiența sa de peste 10 ani în industria designului de interior, Dan, managerul nostru general crede în ideile ce aduc un plus de valoare spațiilor, dar și în profesionalismul pe care îl practică în relațiile cu clienții sau furnizorii.  

Attila

Designer Interior

Pregătirea diversă pe care o are Attila, curiozitatea sa neîntreruptă și experiența acumulată îl ajută în munca sa creativă de zi cu zi, care se reflectă în întregul proces de design, de la proiectarea inițială, până la ultimele detalii.

Roxana

Designer Interior

Roxi, designerul nostru de interior vizionează, desenează, gândește și pune zilnic în aplicare idei pentru ca spațiile visate de clienții noștri să devină realitate. Cel mai mult îi place atunci când vede mulțumirea de pe fețele oamenilor pentru care a creat toate aceste idei.

Eric

Designer Interior

Eric este cel mai nou membru al echipei White Dot Design și s-a acomodat rapid atât cu colegii, cât și cu clienții printr-o atitudine profesională și prietenoasă.

Atunci când lucrează la un proiect, merge pe principiul „O imagine valorează cât 1000 de cuvinte” și lasă randările să vorbească de la sine. Cel mai mult îi place stilul modern minimalist, cu o atenție minuțioasă la detaliile care nu se observă la prima vedere.

Izabela

Office Manager

Izabela a preluat activitățile de office manager în 2017. Fiind o fire sociabilă, ea s-a integrat ușor atât în echipă cât și în provocările postului, ceea ce ne inspiră multă încredere pentru viitor! Izabela menține de asemenea relațiile directe cu furnizorii și partenerii.  E-mail

Daniel

Specialist Marketing

Dani este cel care are grijă ca White Dot Design să fie acolo, online și offline, într-un mod impecabil și prietenos, aproape de partenerii noștri. Specialist în marketing, el apreciază libertatea creativă și promovarea unui brand cu viziune.