VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Dr. Gheorghe Marinescu Nr. 1, Ap. 8
T: +40 356 807 555, M: + 40 728 160 655
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Echipa

Sunt de-ai casei!

Înainte de a trece la toate lucrurile pe care le facem, suntem tare mândri să îți facem cunoștință cu echipa noastră, adică cei care rezolvă cu mințile lor creative problemele de design, marketing și administrare; toate acestea pentru ca produsul final să fie un spațiu cu adevărat unic și pe placul clienților noștri.

Anca Judea

Project Manager / Co-Founder

Știi că ești pe mâini bune atunci când un profesionist cu experiență și intuiție se ocupă de proiectul tău. Anca este designer, manager și antreprenor–toate în același timp, dar preferă să se prezinte ca fiind un partener în proiectele de design interior.

Dan Judea

General Manager / Co-Founder

Cu experiența sa de peste 10 ani în industria designului de interior, Dan, managerul nostru general crede în ideile ce aduc un plus de valoare spațiilor, dar și în profesionalismul pe care îl practică în relațiile cu clienții sau furnizorii.  

Attila Sándor

Designer Interior

Pregătirea diversă pe care o are Attila, curiozitatea sa neîntreruptă și experiența acumulată îl ajută în munca sa creativă de zi cu zi, care se reflectă în întregul proces de design, de la proiectarea inițială, până la ultimele detalii.

Roxana Boticiu

Designer Interior

Roxi, designerul nostru de interior vizionează, desenează, gândește și pune zilnic în aplicare idei pentru ca spațiile visate de clienții noștri să devină realitate. Cel mai mult îi place atunci când vede mulțumirea de pe fețele oamenilor pentru care a creat toate aceste idei.

IZABELA SIMION

Office Manager

Izabela este cea mai nouă colegă a noastră și preia activitățile de office manager de la Roxana. Ea este o fire sociabilă și s-a integrat ușor atât în echipă cât și în provocările postului, ceea ce ne inspiră încredere pentru viitor!

Izabela menține de asemenea relațiile directe cu furnizorii și partenerii.  E-mail

Daniel Sarbu

Specialist Marketing

Dani este cel care are grijă ca White Dot Design să fie acolo, online și offline, într-un mod impecabil și prietenos, aproape de partenerii noștri. Specialist în marketing, el apreciază libertatea creativă și promovarea unui brand cu viziune.