VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Blog | Amenajare Artisans D’Amour Timisoara

Articole Design Interior. Evenimente.

21 Octombrie a reprezentat începutul unei călătorii frumoase prin deschiderea magazinului Artisans D’Amour, dar în același timp sfârșitul alteia – proiectul de amenajare și mobilare realizat de către echipa White Dot Design. amenajare magazin artisans damour timisoara

Un proiect cu o personalitate unică și bogată – aproape de inima orașului, pe Strada Matei Corvin, nr.3 – Artisans D’Amour reprezintă o viziune incitantă a femeii moderne. Lenjerie intimă, accesorii și cosmetice special alese de la branduri internaționale precum Bluebella, Bijoux Indiscrets și Lelo.

Conceptul din spatele proiectului de amenajare este simplu – un spațiu intim, relaxat, cu o atmosferă sofisticată unde clienții pot explora un stil de viață vibrant și beneficiază de consultanță specializată la cumpărare.

Magazinul este format din patru încăperi, fiecare cu o identitate distinctă. Începem cu un spațiu elegant care invită la destindere, prin masa de sticlă SOVET Italia, tapetul decorativ Wall&Deco, candelabrul Masiero și corpurile de mobilier Novamobili, acestea din urmă fiind prezente în toate încăperile.

Cel de-al doilea spațiu înviorează atmosfera prin secțiunea Bijoux Indiscrets, dar și prin corpul de iluminat GloBall de la Flos, care oferă o lumină difuză și încălzește întregul spațiu.

A treia încăpere acționează ca o oază de relaxare, incluzând cabinele de probă și un spațiu unde se poate servi cafea sau delecta cu diversele cataloage provocatoare. Candelabrul Masiero adaugă un strop de eleganță și clasă încăperii.

Ultima încăpere este punctul de atracție al magazinului, discretă și strălucitoare în același timp – reprezintă curiozitatea umană și căutarea neîncetată după senzații puternice. Corpul de iluminat Smithfield de la Flos exprimă perfect această discreție și opulență.

Deoarece fiecare încăpere are propriul ei stil și exprimă diferite sentimente, designerii au folosit patru nuanțe speciale din paletarul de vopsele Benjamin Moore Romania, și anume: Nightingale, Clay Beige, Providence Olive, Bear Creek, și Super White pentru tavan.

Vă invităm să parcurgeți în imaginile următoare magazinul Artisans D’Amour. Este un proiect cu care ne mândrim și le urăm mult succes pe viitor!

„Mulțumesc White Dot Design! Colaborarea a fost deosebit de creativă și suntem foarte mulțumiți de rezultat!” – conducerea Artisans D’Amour.