VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Blog | Culoarea anului Pantone – Greenery

Articole Design Interior. Tendințe.

Pantone a dat verdictul; Greenery va fi culoarea anului 2017. Institutul de Culoare își anunțase deja intenția de a opta pentru o culoare inspirată din natură, publicând în luna septembrie o listă care cuprindea zece culori, posibile candidate pentru acest titlu. Alegerea culorii se datorează și valorilor pe care Pantone își dorește să le transmită prin încurajarea folosirii acesteia—speranța de reîntinerire, revitalizare și reconectarea cu natura, dar și cea dintre oameni, precum și a acestora cu sensul vieții.

greenery

Greenery este rezultatul combinației dintre galben și albastru, o culoare rece și una caldă care își dorește să reflecte armonie,  devenind totodată și o metodă expresivă de a reproduce mediul natural.

Greenery, o alegere curajoasă într-o cameră pentru copii

O piesă de mobilier în tonuri Greenery invită imaginația să creeze imaginea simplistă a naturii, cu care nu putem da greș niciodată în designul interior al unui cămin. Integrarea acestei culori în decorul unei camere pentru copii poate avea un efect calmant, revigorant.

dulap_copii_nidi

Desculți în living

Căutăm să creăm o atmosferă relaxantă și liniștitoare în living, unde optăm pentru un covor Kasthall. Cromatica, dar și textura acestuia relaxează simțurile. Astfel, simulând senzația de a păși descuți pe iarbă, buna dispoziție va fi la ea acasă.

covor_kasthall

Verde în bucătărie, poftă de viață

Bucătăria este spațiul în care natura este cu siguranță binevenită, mai ales în mesele de zi cu zi. O combină frigorifică marca Smeg poate fi pata de culoare permanentă din bucătărie. O altă alternativă în ceea ce privește introducerea culorii anului în această încăpere pot fi scaunele înalte Joko Kristalia. Pereții sau pardoseala în culori deschise precum albul sau beige-ul vor evidenția naturalețea deosebită a culorii.

scaun_kristalia_frigider_smeg

O baie verde, o baie primitoare

În baie se poate folosi cu încredere verdele în culori cât mai vii și mai aprinse pentru a face spațiul să pară mai voluminos. Modelul de chiuvetă Peter Pan de la Regia Italia va permite culorii verde să animeze încăperea—de asemenea, se potrivește excelent în combinație cu nuanțe deschise precum culoarea piersicii sau chiar cu albul.

mobilier_baie_regia_italia

Credem că alegerea anumitor culori în designul casei poate influența activitatea și bunăstarea de zi cu zi. Mediator între rece și cald, Greenery devine promisiunea de revitalizare și de schimbare pentru anul 2017.

Produsele prezentate în acest articol sunt disponibile la comandă prin White Dot Design. Imaginile nu conțin nuanţa Pantone® Greenery 15-0343, ci reprezintă inspirație pentru aplicațiile acestei nuanțe în design interior.