VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Blog | Doza de inspirație de luni!

Articole Design Interior. Inspiratie.

Astăzi debutăm un nou tip de articol – pentru toți aceia dintre noi care au nevoie de puțin ajutor la pornire luni dimineața. O doză energizantă de inspirație pentru a începe așa cum trebuie săptămâna și pentru a pune în mișcare creativitatea!

O scurtă retrospectivă a celor mai inedite și frumoase noutăți, imagini și proiecte din lumea designului în ultimele 7 zile, atent culese din diverse bloguri, newslettere și social media:

1. Noul showroom Alberta Salotti

Cea mai nouă expoziție de produse Alberta va fi în curând deschisă în Ningbo, China! Aceasta este ultima piesă din inițiativa recentă a brandului Italian – Alberta Furniture takes #China – alte showroom-uri deja deschise fiind în Beijing și in Hangzhou. Paturi, canapele și alte piese de mobilier de top vor fi prezentate pasionaților de design Italian. Iată un exemplu de proiect realizat cu patul Grace și comoda Penelope din colecția Controluce!

2. „O” de la Artemide Lighting

Un proiect inovator de iluminat exterior, „O” este creația designerului Alejandro Aravena din cadrul Elemental și urmărește încorporarea elementului urban într-un mediu natural și viu, precum este grădina. Scopul final al corpului este de a se deghiza ca parte firească a înconjurimilor sale, pentru ca tot ceea ce se observă este lumina. Sau după cum o descrie chiar Alejandro – „light without a lamp”.

3. Masa consolă A3 de la Ozzio

Cel mai nou furnizor din portofoliul nostru – Ozzio Italia – este plin de surprize. Colecțiile de mobilier high-end realizate de acesta sunt menite pentru a fi folosite în cât mai multe modalități. După această idee, masa extensibilă A3 poate fi considerată cel mai bun exemplu de funcționalitate și interactivitate. A3 începe ca și o consolă elegantă și subtilă, de lățime 112 cm și o adâncime de doar 40 cm, însă prin tehnologia inovatoare Ozzio, aceasta poate fi transformată într-o masă extensibilă de până la 330 cm lungime! Imaginile de mai jos spun totul despre această modularitate incredibilă.

4. Colecția colorată Smeg 50s Style

Încă o serie de imagini absolut încântătoare care ne atrag atenția în fiecare săptămână, dar acum am decis să le dăm Share 🙂 Colecția de electrocasnice 50s Style de la Smeg este probabil cea mai jucăușă metodă de a ne ușura viața în bucătărie și noi suntem fani ale tuturor culorilor disponibile!

5. Radiatoarele Antrax Italia – T Tower

Colecția „T” din portofoliul producătorului Italian de radiatoare Antrax Italia este o reprezentare superbă a designului minimalist încorporabil în orice decor. Noile adiții T Tower nu mai sunt restricționate de atașamentul de pereți, ci devin adevărate piese de design interior. Și fiind disponibile în peste 200 de variante de culoare, aceste radiatoare cu siguranță pot fura câteva priviri în orice spațiu, fie el rezidențial sau office.

Pentru mai multe noutăți, imagini și proiecte din lumea designului interior, urmăriți-ne pe Facebook și Instagram!

Să aveți o săptămână inspirată!

Daniel