VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Blog | Eveniment Spotlight on design

Articole Design Interior. Evenimente.

Să se facă lumină!

Miercuri 23 Noiembrie 2016, studenții din cadrul Facultății de Arhitectură, specializarea Mobilier și Amenajări Interioare au vizitat sediul White Dot Design, în cadrul evenimentului Spotlight on design!

eveniment-wdd-nov-23-2016-studenti-1-1

 

Scopul acestui eveniment a fost prezentarea de informații concrete cu privire la integrarea corpurilor de iluminat în proiecte de design interior / exterior. De asemenea, a fost detaliată colaborarea echipei într-un studio de design si rolul fiecăruia.

Timp de 3 ore, colegii noștri Dan, Attila și Roxana au împărtășit din experiența lor în integrarea corpurilor de iluminat în proiectele White Dot Design, cum să ne folosim de proprietățile luminii pentru a crea o atmosferă potrivită și cum formulăm un buget pentru iluminat.

Brand-ul folosit ca exemplu în proiectele noastre a fost producătorul italian cu o tradiție de peste 50 de ani, Flos. Cu o gamă vastă de lumini arhitecturale, decorative și de exterior, Flos este unul dintre cele mai importante nume în designul de interior, iar colegii noștri au documentat caracteristicile modelelor Smithfield S, Romeo Soft S, Light Sniper, Tab F și Kelvin T.

Partea de workshop a proiectului a fost prezentarea interactivă a modului de lucru în programe de proiectare 3D împreună cu designerul. Această parte a reprezentat o interacționare deschisă cu viitorii profesioniști în domeniu și exemplificarea elementelor unui proiect de amenajare, astfel ca trecerea de la educație superioară la o carieră în design interior să fie mai ușoară prin acomodarea cu modul de lucru.

Acest eveniment a fost posibil cu ajutorul drd. Alexandra Maier, cu sprijinul Facultății de Arhitectură. Inițiativa a fost universal lăudată, iar toți participanții au susținut că ar fi interesați de astfel de evenimente pe viitor.

În galerie puteți viziona poze de la acest eveniment.