VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Blog | Experiența unui internship la White Dot Design!

Articole Design Interior. Blog.

În ciuda căldurii copleșitoare care s-a resimțit în ultimele săptămâni, în Timișoara, echipa White Dot Design își continuă activitatea, la un ritm susținut. În plus, profită de intervalele mai liniștite din zi pentru a contribui la dezvoltarea profesională a celui mai nou membru al echipei: Marina, noul nostru intern, viitor specialist în design interior.
Povestea noastră cu Marina începe odată cu Spotlight on Design, eveniment realizat în colaborare cu Facultatea de Arhitectură, specializarea Mobilier și Amenajări Interioare, din cadrul Universității Politehnica din Timișoara. Evenimentul s-a adresat studenților din anul doi, interesați să afle mai multe despre bunele practici și secretele specifice meseriei de designer de interior. Fără îndoială, teoria se sedimentează cel mai bine prin practică, astfel că ne-am bucurat de ajutorul doamnei profesoare Anda Maier în conturarea unui program de internship și găsirea unui ucenic sârguincios.

Astfel, am organizat un concurs care să ne aducă mai aproape de candidatul ideal. Le-am oferit studenților un plan 2D al unui spațiu aparținând unui proiect din portofoliul White Dot Design, alături de instrucțiuni de amenajare și specificațiile clientului nostru. Evaluarea proiectelor a fost urmată de o sesiune de interviuri cu trei dintre cei mai buni aplicanți. Deși a fost o decizie dificilă, am fost convinși de talentul și dorința Marinei de a învăța tainele acestei profesii.

Marina Joldeș, pe numele ei complet, are 22 ani și vine din Arad. Dincolo de creativitatea și atenția pentru detalii pe care a arătat-o în concurs, pasiunea Marinei pentru frumos și, îndeosebi, pentru designul interior se observă în fiecare zi petrecută în studio.

În continuare, Marina mai are multe de experimentat alături de noi. Am ales ca luna august să o alocăm deprinderii modului nostru de organizare, cunoașterea echipei și a instrumentelor și proceselor cu care lucrăm. În plus, în această perioadă, Marina va studia activitățile designerilor și managerilor de proiecte pentru o mai bună înțelegere a colaborării în echipă, dar şi cu ceilalți actori implicați în realizarea cu succes a unui proiect de amenajare de interior.

În cea de-a doua parte a programului, Marina ne va arăta puțin din roadele învățăturilor pe care le-a deprins alături de noi, dar și o mică demonstrație a talentului său. Mai exact, ea va realiza un proiect de amenajare real, care poate fi chiar al tău, în mod gratuit!

Cu această ocazie dăm startul unui concurs prin care cei mai norocoși dintre urmăritorii paginii noastre de Facebook pot beneficia de servicii de proiectare marca White Dot Design. Desigur, noi o vom îndruma pe Marina să realizeze proiectul de la A la Z, care îl va putea include în portofoliul personal și care, sperăm să-i fie un reper solid în experiența ei profesională viitoare!

Vom reveni cu mai multe detalii în privința concursului, dar și a progresului Marinei alături de noi, pe pagina de Facebook White Dot Design. Pe curând!

 

________________________________________________________