VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Blog | Madeira, gresia cu aspect de parchet, la ofertă în luna aprilie

Articole Design Interior. Produsul Lunii.

Promo Iris Madeira

Luna aprilie vine cu vești bune din lumea pardoselilor, și anume, o ofertă specială la plăcile ceramice din colecția Madeira de la producătorul de top Iris Ceramica.

Colecția Madeira se distinge prin textura și nuanțele care imită parchetul, dar și prin duritatea și rezistența plăcilor porțelanate, aducând oricărui spațiu interior sau exterior un plus de confort, naturalețe și un design modern. Este ideală pentru spațiile moderne, în stil nordic dar și pentru cele clasice, în care domină materialele naturale.

Layout Iris Madeira

În plus, plăcile porțelanate oferă avantaje precum rezistența sporită la trafic intens, la abraziune și la substanțe diverse, fiind recomandată pentru toate tipurile de spații, de la cele comerciale, la cele rezidențiale.

Colecția este disponibilă în 5 variante de culori: Blanco, Beige, Corda, Grigio și Antracite, fiind realizată în dimensiuni de 90×22,5 cm și 90×15 cm.

Pe toată durata lunii aprilie 2016, orice comandă de peste 12 mp din colecția Madeira by Iris Ceramica beneficiază de un discount automat de 10%.

Catalogul oficial Iris Madeira poate fi accesat aici. Pentru mai multe informații despre Iris Ceramica, accesează pagina de brand.

Îți putem povesti mai multe despre ofertă dacă ne contactezi prin telefon la numărul + 40 732 402 631, sau poți să ne lași un mesaj prin formularul de contact.