VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Blog | Tu alegi promotia verii! Gresie Refin Ceramiche

Articole Design Interior. Produsul Lunii.

În luna iulie dăm startul campaniei Summer Sale by White Dot Design! Începând de astăzi ai posibilitatea de a alege produsul sau colecția de produse care va fi la promoție până la sfârșitul verii!

Ce trebuie să știi despre „Summer Sale” by White Dot Design

Cu o frecvență bilunară, îți pregătim 2 produse/colecții din portofoliul aceluiași brand ( Refin Ceramiche, Kristalia, Skinwall, etc.),  iar tu vei putea alege care dintre ele va beneficia de un discount de 15% până pe data de 30 Septembrie a acestui an. Astfel, îți vei putea amenaja casa cu obiecte de la brandurile tale preferate, la prețuri speciale de vară!

Urmărește pagina noastră de Facebook pentru a vedea toate concursurile și votează preferatele tale prin butonul de Like sau Love! Produsul cu cele mai multe reacții după 72 de ore va fi cel câștigător. Trimite postarea și prietenilor pentru a asigura victoria preferatului tău!

După ce ai votat produsul favorit, cere oferta specială de preț prin telefon direct +40 728 160 655, e-mail la marketing@whitedotdesign.ro sau prin formularul de contact!

 

Prima campanie: gresie și faianță Refin Ceramiche

Cu această ocazie lansăm și primul concurs: colecția Prestigio versus Labyrinth, aparținând producătorului italian de gresie și faianță Refin Ceramiche!

 

Gresia Labyrinth este disponibilă în 9 variante de culoare, pe dimensiunile 60×60 cm și grosimea de 9.5 mm. Modelul geometric captivează privirea vizitatorilor, fiind ideală pentru holuri și spații cu trafic intens.

Prestigio, de asemenea, oferă 9 variante de culoare, pe dimensiuni de 75×150 cm, 75×75 cm sau 60×60 cm, pe finisaj mat sau lucios. Adaptabilitatea materialului face ca gresia să poată fi utilizată atât în baie, cât și în bucătărie sau camera de zi, păstrând același efect “wow”.

Alege colecția preferată până vineri 21 Iulie, votând pe pagina noastră de Facebook și bucură-te de un discount special de 15% pentru orice comandă de cel puțin 10 metri pătrați!

Urmărește, în continuare, pagina noastră de Facebook! Următorul concurs va fi anunțat pe data de 1 August!

UPDATE 21 Iulie: Și câștigătorul este…colecția Labyrinth! Cere astăzi o ofertă de preț și ai din start 15% discount la comandă!