VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Blog | Tu alegi promotia verii! Scaune Kristalia!

Articole Design Interior. Produsul Lunii.

Summer Sale White Dot Design este la concursul cu numărul 4!

Vara aceasta ai discount-uri speciale la toate produsele tale preferate de interior – află toate detaliile campaniei aici.

Câștigătorii edițiilor precedente au fost: colecția Labyrinth de la Refin Ceramiche, colecția Contemporary de la Skinwall și lampa Serena de la Flos. Toate concursurile le găsești pe blogul nostru și nu uita, beneficiezi de discount 15% la orice comandă a produselor/colecțiilor câștigătoare până pe 30 Septembrie. Astfel, vei fi pregătit pentru venirea iernii cu un cămin călduros și atmosferic!

Concurs #4 – scaune de design Kristalia

„The Jazz design company” – așa cum se auto-descrie Kristalia. Pornind cu inspirație din stilul improvizațional, dar melodios al jazz-ului, compania este un producător de top de scaune și mese de interior și exterior din materiale inovatoare.

Kristalia și-a construit renumele prin colaborări de succes cu studiouri importante de design din Italia și proiecte de tip contract / HoReCa în toate colțurile lumii. Printre cele mai căutate creații Kristalia din ultimii ani se află produsele prezentate astăzi:

 

Dacă urmăriți publicații de design interior pe rețelele de socializare, există șanse mari să fiți familiari cu scaunul Elephant, omniprezent în spațiile moderne de living / dining. Datorită multitudinii de culori și finisaje disponibile, Elephant este un favorit al designerilor din lumea întreagă – ușor adaptabil în orice spațiu, dar și ieșind în evidență prin aspectul inedit și calitatea materialelor.

Cel mai nou membru al familiei de produse Kristalia este scaunul Colander. Prin utilizarea polipropilenei ca și material principal, scaunul poate fi folosit atât în spații interioare, cât și în cele exterioare fără probleme de durabilitate. Designul este unul modern și personalizabil – 15 combinații de culoare potrivite oricărui ambient. Toate scaunele Kristalia pot fi previzualizate prin configuratorul online 3D, disponibil pe paginile de produse.

Care este favoritul tău? Votează pe pagina noastră de Facebook până pe 30 August cu un Like pentru Elephant sau un Love pentru Colander! Produsul cu cele mai multe voturi va fi declarat câștigător și va beneficia de discount 15% la orice comandă până pe 30 Septembrie!

UPDATE 30 August: Și câștigătorul este… Scaunul Elephant wooden base! Cere astăzi o ofertă de preț și ai 15% discount automat la orice comandă!