VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Blog | Review · In Living Colors!

Articole Design Interior. Evenimente.

Timișorenii pasionați de soluții decorative de specialitate, precum și aplicatorii dornici să învețe noi tehnici de lucru cu produse Novacolor și Benjamin Moore, au participat în acest weekend la In Living Colors!

În următoarele rânduri vă oferim o scurtă retrospectivă a evenimentului, un rezumat video, iar în subsolul paginii pozele noastre preferate din cadrul acestuia!

 

 

Ziua 1 – Workshop Aplicatori

A fost un weekend plin pentru echipa White Dot Design și BM Real International, aceștia din urmă pregătind peste 100 de panouri cu straturi de bază, pentru a fi transformate în operele de artă din timpul workshop-ului.

Ziua de vineri a fost dedicată exclusiv aplicatorilor și profesioniștilor din domeniu, care au urmărit maestrul Marco Nanni, aplicator oficial Novacolor, în timp ce demonstra diferitele efecte posibile cu colecțiile Archi, Verderama, IRONic, Calcecruda și Luce.

După demonstrațiile interactive, toți doritorii au fost invitați să își suflece mânecile și să încerce singuri să aplice soluțiile pe panourile special pregătite, cu ocazionala intervenție a lui Marco pentru a împiedica greșeli și a ghida participanții în direcția potrivită. Vezi aici un scurt video cu eforturile din prima zi:

Și fiindcă timpul zboară atunci când te distrezi, seara s-a încheiat la ora 22, iar participanții au fost extrem de mândri de operele de artă realizate. După o mobilizare rapidă pentru eliberarea materialelor, șevaletelor și panourilor, sala a fost pregătită pentru a primi vizitatorii în cea de-a doua zi, la expoziție!

Ziua 2 – Expoziție soluții decorative

După o seară plină, am profitat de locația Ambasada și am început cu o pauză de cafea puternică, pentru a ne repune pe picioare. Ora 11 a venit și am deschis porțile celor curioși, la panourile realizate anterior cu vopsele decorative cu efecte deosebite Novacolor. De asemenea, am și făcut câteva demonstrații live pe finisajele cu efect tablă de scris și ultra-lavabile de la Benjamin Moore, unde am arătat participanților cât de ușor se pot curăța pereții de scris de marker și „note” lăsate cu creta 🙂

Partenerii noștri de la BM Real International au fost sursele principale de informații și au răspuns la toate întrebările vizitatorilor, folosindu-se și de aspectul tactil al panourilor desigur!

 

În galeria de mai jos puteți vizualiza toate imaginile din cadrul evenimentului In Living Colors Timișoara. Vă mulțumim tuturor participanților și vizitatorilor pentru interesul acordat soluțiilor decorative prezentate!

De asemenea, mulțumim partenerilor noștri de încredere, BM Real International pentru eforturile depuse pentru organizarea acestui eveniment! Sperăm să ne revedem în curând cu toți pasionații timișoreni de design interior la evenimente viitoare White Dot Design! Urmăriți în continuare pagina noastră de Facebook pentru noutăți!

Pentru oferte de preț la oricare dintre produsele Novacolor sau Benjamin Moore, contactați-ne pe e-mail la adresa marketing@whitedotdesign.ro

Photo credit: Ewald Gruescu Photography