VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Blog | Top 5 produse la târgul Orgatec 2016

Articole Design Interior. Evenimente.

Orgatec 2016

Ediția din acest an al Orgatec, cel mai mare târg dedicat soluțiilor inovative pentru mediul de lucru și obiectelor de mobilier implicate, a avut ca și temă principală „Creativity Works”. Târgul a prezentat noi perspective și concepte inspirate chiar din mediile de lucru al designerilor de obiecte de mobilier, pentru a revoluționa modul cum percepem spațiul office.

Așadar astăzi vă prezentăm obiectele noastre preferate din această ediție a Orgatec, care își pot găsi aplicație și în mediul de afaceri din România anului 2016:

Scaun You Me Scab Design

 

1.Scaun tapițat You & Me – SCAB Design

Reinventarea unui clasic. Atrăgător, modern și confortabil. Picioarele din lemn de fag asigură un echilibru vizual impecabil acestui scaun, odată cu redarea aspectului natural. Variantele diferite Me (stânga) și You (dreapta) exprimă diferențele umane prin design inedit și prietenos.

 Cere preț pentru acest produs


Masa Kristalia Hole

2. Masa Hole – Kristalia – Design Kensaku Oshiro

Tehnologie modernă îmbinată cu viziune artistică. Masa Hole este creată printr-un proces lung de prelucrare a metalului, pentru a obține o formă unică și precisă a structurii. Gândită ca o masă de conferințe pentru birouri, reprezintă o introducere a formelor naturale, organice într-un mediu închis și static.

 Cere preț pentru acest produs


Scaun directorial Italia Luxy

 

3. Scaunul directorial Light – Luxy

Un design nemuritor, pornind de la o idee ambițioasă – o structură de susținere pentru tapițerie fără șuruburi, pentru a menține greutatea la un nivel redus și rezistența la nivel înalt. Disponibil cu spătar înalt sau mediu, Light este realizat pentru a susține coloana vertebrală într-o poziție naturală și confortabilă.

 Cere preț pentru acest produs


Banca office

4. Banca DNA – True Design

Un sistem captivant de mobilier. O formă unică și eficientă face ca această bancă pentru spațiile de așteptate să fure toate privirile vizitatorilor. Sistemul constă în unirea elementelor singulare printr-un design simetric, la baza picioarelor acestora, astfel se poate modifica în funcție de orice spațiu. Disponibilă atât în varianta tapițată, cât și netapițată.

 Cere preț pentru acest produs


Canapea birou Italia Estel Group

5. Canapeaua și fotoliul Dune – Estel Group

Cu un design special creat pentru spații office și medii de afaceri, canapeaua Dune oferă un refugiu extrem de confortabil pentru săli de așteptare, recepții și camere de recreere, fără a compromite aspectul vizual. Dune reprezintă o schimbare clară de atitudine a companiilor secolului XXI înspre importanța acordată designului de interior în amenajarea birourilor – confort, durabilitate și un aspect deosebit.

Cere preț pentru acest produs

Pentru ofertă de preţ în amenajarea spaţiilor office, contactaţi-ne!

Sau vizualizați catalogul Proiecte 2016 White Dot Design.