VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 4 0723 124 634, T: +4 0732 402 631,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

Newsletter

Newsletterul White Dot Design

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile din lumea designului interior și toate proiectele create de noi!

Lasă-ne adresa ta de e-mail și numele ca să știm unde te găsim, iar dacă vrei, spune-ne cum ai găsit pagina noastră. De asemenea, în semn de mulțumire că ne ești alături, îți oferim un discount de 5% în luna ta de naștere la orice produs comandat prin noi. Vezi toate categoriile de produse aici!

Prin înscrierea la newsletter White Dot Design, sunteţi de acord ca datele înscrise să fie utilizate strict pentru scopul în care au fost înregistrate/create.

Atenție – nu îți vom trimite vreodată mesaje de tip spam, de înscriere la alte campanii sau în care este necesar vreun download. Toate link-urile din newsletter vor redirecționa către website sau paginile noastre oficiale de Facebook, Instagram, Youtube, Behance, etc.

În cazul în care un mesaj primit de tine pare că ar proveni din altă sursă decât de la noi, te rugăm să ne aduci la cunoștință pentru a elimina toate tentativele de spam extern.

Poți citi mai multe despre utilizarea datelor pe pagina de confidentialitate.