VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 40 728 160 655, T: +40 356 807 555,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Alberta
Canapele / Mobilier Living, Mese & scaune, Paturi / Dormitoare

Primul nume în domeniul canapelelor Italiene. De mai bine de 30 de ani, Alberta Salotti este sinonimul pentru calitate în producția canapelelor, scaunelor și fotoliilor. Compania este localizată în Treviso, în nord-estul Italiei, găsind inspirație din tradiția artizanală locală și pasiunea pentru creativitate în design.

Website
 

Atenția la aspectul estetic, capacitatea vastă de producție, exclusivitatea designului și un ritm alert de răspuns la nevoile clienților sunt ingredientele care au ajutat compania să se evidențieze ca și un lider pe piața internațională. Printr-o viziune grandioasă și un focus clar asupra calității durabile , Alberta Salotti oferă o gamă largă de produse cu un raport calitate/preț de neegalat.

Această misiune a companiei de a răspunde standardelor înalte cerute de către clienții săi este născută dintr-o dorință de a dezvolta colecții cu un design deosebit, revoluționar și de a utiliza materiale de înaltă calitate – fibre naturale, piele special selectată – pentru produsele finale.

Produsele sunt împărțite în 3 linii de colecții: Alberta, Black și Controluce. Colecția clasică Alberta reflectă ambițiile originale ale obiectelor moderne de mobilier, cu calități precum modele originale cu linii omogene, inovație și un nivel de personalizare care oferă libertate de exprimare și interpretare a obiectului și un confort în utilizare.

Compania a ales ca inspirație pentru linia de colecție Black un simbol al sofisticării și stilului. Linii geometrice și forme inedite au devenit o parte a identității companiei, care este întotdeauna în poziția de a inova modelele colecției pentru a exprima un stil de viață în particular.

Controluce reprezintă o colecție croită în mod distins, cu elemente de finisaj și detalii inspirate din lumea modei, un testimonial de neclintit al influenței stilului Italian la nivel global. Colecțiile moderne redau un șarm nerestricționat de timp, inspirat dintr-un stil de viață luxuriant bazat pe calitate superioară.

 

Vezi mai multe branduri: