VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 40 728 160 655, T: +40 356 807 555,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Aran Cucine
Bucătării

Viziunea Aran Cucine este una bazată pe sustenabilitate, spirit inovator și autenticitate. Din 1962, compania este un lider în materie de bucătării Italiene și sinonim cu materiale de calitate, proiectate în stiluri diverse, pentru a se identifica perfect cu tine.

Website
 

Bucătăria este locul întâlnirilor de familie și prieteni, acolo unde pasiunea pentru gătit și atmosfera relaxată transformă casa ta într-un cămin primitor. Astfel, prin măiestrie și autenticitate, Aran Cucine produce mobilier de bucătărie cu o personalitate proprie, eficient și cu un design deosebit ideal pentru toate nevoile tale!

Cu o experiență de peste 50 de ani, compania se poate mândri cu o poziție de top între numele mari ale designului interior Italian. Varietatea de stiluri, finisaje și materiale ale bucătăriilor Aran Cucine este impresionantă și te ajută să construiești un spațiu foarte personal, indiferent de mărimea sau particularitățile suprafeței disponibile. Bucătării pentru apartamente sau chiar bucătării industriale, linia de producție Aran Cucine este pregătită să onoreze orice comandă cu seriozitate, eficiență și în cel mai scurt timp!

Iar prin noua inovație, sistemul Cover, nu este necesar să te limitezi la lemn, metal sau MDF pentru bucătăria ta. Decorează-ți bucătăria exact așa cum vrei, prin materiale printabile de înaltă rezistență la căldură și umezeală, care se montează și curăță extrem de ușor prin tehnologia cu film magnetic patentată de Aran Cucine. Înnoiește look-ul casei tale de câte ori dorești – rapid, simplu și versatil! Citește mai multe jos!

 

Vezi mai multe branduri: