VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 40 728 160 655, T: +40 356 807 555,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Ares
Corpuri de iluminat

Pornind cu o nouă abordare din anul 1994 dintr-o companie deja existentă producătoare de iluminat exterior, Ares a rămas loială scopului inițial al companiei de a crea produse de înaltă calitate, manufacturate din materiale pure – aluminiu, oțel inoxidabil și sticlă.

Website
 

Frumusețe și funcționalitate în armonie cu datoriile etice și morale ale producției de corpuri de iluminat sunt valori fundamentale ale companiei, menite să conducă evoluția acesteia pe piața luminilor arhitecturale de exterior. Ares produce corpuri de iluminat eficiente și puternice, cu un aspect superior datorită designului deosebit.

Scopul companiei este de a oferi corpuri de o eficiență ridicată – consum redus de energie care se transformă în protecție pentru mediul înconjurător. Fiecare creație este o provocare nouă – înțelegerea cerințelor, analiza nevoilor pieței și proiectarea conduc la o armonie și o fuziune de lumină, structură, arhitectură și amplasare.

Ares proiectează și manufacturează obiecte de iluminat arhitecturale, decorative și cu suport propriu, folosind doar cele mai noi avansuri tehnologice și urmând cu strictețe standardele ecologice impuse. Fiecare piesă creată de companie este unică și are un scop predefinit de a livra un mediu ambiental diferitelor spații.

Alei, grădini, holuri, balcoane  sau chiar medii subacvatice (piscine) sunt destinațiile posibile ale corpurilor de iluminat din catalogul Ares, toate oferind o gamă largă de mărimi, forme și culori.

În catalogul Ares Quick Delivery 2017 sunt prezentate noile produse de serie din gama companiei, care sunt disponibile pentru export în 48 de ore.

Vezi mai multe branduri: