VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 40 728 160 655, T: +40 356 807 555,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Azzurra Ceramica
Băi, Obiecte sanitare

Din anul fondării companiei 1985, Azzurra Ceramica a tratat spațiul de baie cu demnitate și pasiune, dezvoltând fiecare produs cu grijă specială și atenția la detalii pentru care este cunoscută. Cercetarea continuă a materialelor noi și concentrarea spre design personalizat au inspirat compania și au modelat creșterea acesteia în brandul respectat din ziua de astăzi.

Website
 

Printr-o viziune de companie puternică fondată pe creativitate și căutare continuă de tehnologii noi și finisaje, Azzurra Ceramica și-a construit o imagine adesea imitată, dar niciodată replicată, de inovator în domeniul designului de obiecte sanitare și alte piese pentru baie.

Azzurra ca și companie tratează spațiul băii în mod diferit, ca și o zonă demnă de o atmosferă luxuriantă și stilată prin design. Fiecare colecție realizată este rezultatul direct al cercetării extensive și dorinței de a oferi doar tehnologie de ultimă generație, focusată în întregime pe necesitățile utilizatorului final.

Cunoscută pentru abilitatea de a se reinventa în funcție de cerințele pieței și ultimele tehnologii, Azzurra și-a modernizat viziunea în 2019 ca și „Bespoke Bathrooms” (băi personalizate). Prin această nouă identitate, au fost lansate noi colecții, concentrate pe armonia între funcționalitate maximă și o expresivitate personalizată după utilizator, astfel încât acesta să poată beneficia de cel mai potrivit design pentru baia sa. Cădițe, lavoare și mobilier de baie cu tăieri la unghiuri speciale și culori inedite – nimic nu e imposibil la Azzurra!

Vezi mai multe branduri: