VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Dr. Gheorghe Marinescu Nr. 1, Ap. 8
T: +40 356 807 555, M: + 40 728 160 655
E-mail: info@whitedotdesign.ro

BIROU BRASOV

Bvd. Iuliu Maniu, Nr. 47, Et. 1, Cam. 110
M:+ 40 730 147 527
E-mail: brasov@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Demode
Bucatarii

Ca și o ramură independentă a companiei Valcucine, focusată pe dezvoltarea continuă de noi tehnologii pentru a reduce impactul negativ al industriei asupra mediului înconjurător, Demode ia o atitudine puternică pentru design de bucătării ecologic. Cercetarea fără oprire a structurilor tehnologice durabile, sobre și sustenabile face parte din filozofia “Degrowth”.

Website

Demode începe prezentarea de sine cu  ideea de: mai mult decât un brand “Made in Italy”. Compania a fost creată cu scopul clar de a crea concepte de o frumușețe remarcabilă, cu un impact negativ redus asupra mediului înconjurător. Creatoare de medii de excepție prin utilizarea de materiale ecologice, special construite pentru a rezista o viață.

Această misiune de brand definește filozofia “degrowth” și cei 8R asociați, printre care Reducere, Reutilizare și Reciclare. Prin aducerea omului mai aproape de natură și crearea de spații sigure și plăcute, Demode îmbină cele mai bune trăsături ale fiecărei lumi pentru casa ta.

Ideea este simplu de explicat, dar dificil de implementat. Crearea de produse cu o durată de viață extrem de lungă, într-un mod în care emisiile poluante sunt reduse, din materiale obținute prin reciclarea compușilor chimici, așadar depășind unele prejudecăți din domeniul designului.

Gama de produse oferite de către Demode oferă garanția unei producții și utilizări ecologice, o manufactură de calitate superioară Italiană, durabilitate extremă și nu în ultimul rând o abordare Italiană care evidențiază frumusețea în funcționalitate.