VIZITEAZA-NE

Hai sa discutam despre proiectul tau de design interior!

STUDIO TIMISOARA

Str. Scolii Nr. 2A
M: + 40 728 160 655, T: +40 356 807 555,
E-mail: info@whitedotdesign.ro

FURNIZORI

Inapoi

Valcucine
Bucătării

O istorie bogată de peste jumătate de secol a făcut ca Valcucine să devină unul dintre cele mai importante nume în amenajarea de bucătării de design, sustenabile și revoluționare. Responsabilă pentru asemenea inovații ale industriei precum programul Artemica, sistemul Logica și mai recent, sistemul New Logica, compania schimbă continuu percepția asupra bucătăriei și încorporarea echipamentelor de bucătărie în mobilier.

Website
 

Urmărind cu atenție o filozofie de brand bazată pe inovație și sustenabilitate, Valcucine a evoluat într-unul dintre cele mai importante nume din domeniul bucătăriilor de pe glob, chiar extinzându-și viziunea creativă spre spații de living/dining din anul 2010.

Fiecare design conceput și prezentat de Valcucine introduce o atmosferă diferită în orice casă. Modelul Artemica Noce Tattile folosește texturi din lemn pentru o delicatețe tangibilă și naturală a suprafețelor, aducând astfel natura mai aproape de persoană.

Sistemul New Logica pentru bucătării tip insulă, design semnat de către Gabriele Centazzo, folosește o ergonomie inovativă cu scopul de a ascunde echipamentele de bucătărie – aparatură de dimensiuni mici, prize, prelungitoare sau cârlige pentru ustensile – în mod ingenios în mobilier, menținând astfel un aspect rafinat și elegant.

Modelul Genius Loci (denumire din limba latină, însemnând “spiritul locului”) cu sistemul Air Logica este ultimul dintr-o linie de modele create de către același Gabriele Centazzo, unde atenția este îndreptată spre sertare – anume, cum pot deveni invizibile. Îmbinarea elementelor de lemn în cadrul modelului oferă un laitmotiv de natură pentru o piesă de altfel creată în scopul eficienței.

Nu în ultimul rând, modelul Riciclantica este un proiect extrem de ambițios în direcția sustenabilității. Folosind exclusiv materiale 100% reciclabile, nu există deloc șuruburi sau prinderi de fier – toate îmbinările sunt realizate din aluminiu ecologic, iar finisajele sunt extra-rezistente la umiditate și căldură. Topul este disponibil și în varianta de sticlă pentru un aspect deosebit.

Eleganță nelimitată în timp, o focalizare clară spre sustenabilitate și o viziune ultra-modernă pentru design cu măiestrie tradițională Italiană sunt câteva dintre elementele care fac din Valcucine un brand de succes internațional și onorat cu diferite premii internaționale în design și ecologie.

*În 2014, Valcucine a devenit prima companie din lume care obține Certificatul de Mediu ISO 14001 pentru utilizarea materialelor 100% reciclabile în producția de bucătării.

Vezi mai multe branduri: